Premium tour-arrangementen met hotelovernachtingen!

Bosnië en Herzegovina

Prijs per persoon

695,00

Informatie

Bosna tour TR

2023 Yılındaki tüm gruplar iptal edilmiştir. Tekrar bir tur organize edildiğinde sizi bilgilendirmemiz için ön kayıt yaptırabilirsiniz.

Bosna tour NL

Alle groepen in 2023 zijn geannuleerd. U kunt wel een pre-registratie doen. Zodra er weer een tour wordt georganiseerd zullen wij u hiervan op de hoogte brengen.

Inclusief

Vliegtickets ● Tourbus ● Hotel ● Ontbijt ● Lunch ● Diner ● Turkse gids

Bezoekplaatsen

Sarajevo, Tuzla, Mostar, Srebenica

Stap in een betoverende reis naar het hart van Bosnië, waar de adembenemende natuur hand in hand gaat met de rijke islamitische cultuur. Ontdek de harmonie tussen majestueuze bergen, weelderige valleien en kristalheldere rivieren, terwijl je wordt verwelkomd door een warme en gastvrije bevolking.

In dit verborgen juweel van de Balkan biedt elke hoek een nieuw verhaal over de islamitische erfenis. Geniet van de kleurrijke bazaars, waar de lokale ambachten en tradities tot leven komen. Proef heerlijke halal-gerechten in gezellige cafés en ervaar de gastvrijheid van de mensen die trots hun islamitische erfgoed koesteren.

Onze islamitische cultuurreis naar Bosnië biedt een unieke ervaring waar avontuur, geschiedenis en spiritualiteit samenkomen. Mis deze bijzondere reis niet en laat je onderdompelen in de magische wereld van Bosnië!

tourists reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bosnië en Herzegovina” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Features: 4 dagen / Bosnië

    Ontdek de harmonie tussen majestueuze bergen, weelderige valleien en kristalheldere rivieren, terwijl je wordt verwelkomd door een warme en gastvrije bevolking.

    Price Per Person:  

    695,00